Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσεις! Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής

242

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσεις! Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής

Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής

Είμαι βέβαιη πώς όλοι έχετε ακουστά το βιβλίο Το Μυστικό, ακόμα και αν δεν έτυχε να το διαβάσατε… Ένα βιβλίο που έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η Rhonda Byrne επιστρέφει με ένα νέο βιβλίο της  Το Μυστικό: Καθημερινά Μαθήματα Ζωής από τις εκδόσεις Πεδίο.

Η υπόθεση του βιβλίου ♥

Το Μυστικό μάς παρουσιάζει τις αρχές για το πώς να ζήσουμε τη ζωή μας σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους του Σύμπαντος.

Το σημαντικό ωστόσο για όλους μας είναι να ΤΙΣ ΒΙΩΣΟΥΜΕ.

Με το βιβλίο Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής,η Rhonda Byrne, μέσα από ασκήσεις, συμβουλές, ενορατικές ιδέες και αποστάγματα σοφίας, μας δείχνει τον τρόπο να ζούμε καθημερινά σε αρμονία με τους νόμους που κυβερνούν όλα τα ανθρώπινα όντα και να μπορέσουμε τελικά να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Γνωρίζοντας σε βάθος τις πανίσχυρες αλήθειες που αποκαλύπτει Το Μυστικό, θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε τον νόμο της έλξης πολύ καλύτερα από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Και τότε θα δείτε να αυξάνονται στη ζωή σας η χαρά, η αφθονία και η μεγαλοσύνη – κάθε μέρα που περνάει.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!H γνώμη μου ♥

Με Tο Μυστικό γνωρίσαμε τον Νόμο της Έλξης και όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να ζούμε τη ζωή μας όπως την ονειρευόμαστε. Διαβάσαμε για τους νόμους του Σύμπαντος και πώς πρέπει να συντονιζόμαστε με αυτούς, έτσι ώστε να έλκουμε στη ζωή μας περισσότερη χαρά, ευτυχία, αφθονία, υγεία, αγάπη, ευγνωμοσύνη, πληρότητα, γαλήνη…

Και ενώ αποκτήσαμε όλη αυτή την πολύτιμη γνώση, δυστυχώς η καθημερινότητα και η ρουτίνα μας απορροφούν τόσο πολύ ώστε αρκετές φορές ξεχνάμε να εφαρμόζουμε όσα πολύτιμα έχουμε μάθει…

Υπήρξαν πολλές φορές που πολύ θα ήθελα να υπήρχε κάποιος δίπλα μου και να μου θύμιζε τις στιγμές που το χρειαζόμουν όλη αυτή την πολύτιμη γνώση. Κάποιος που θα μου υπενθύμιζε να σκέφτομαι θετικά, όταν το μυαλό μου ξεστρατίζει στις δυσκολίες και στα προβλήματα που συναντώ, ή όταν φοβάμαι και αγωνιώ ή όταν με πιάνει απογοήτευση όταν αντιμετωπίζω διάφορες δυσκολίες.

Δείτε εδώ τις προτάσεις μας για βιβλία ενηλίκων!

Οι εκδόσεις Πεδίο με το νέο βιβλίο της Rhonda Byrne Το Μυστικό: Καθημερινά Μαθήματα Ζωής  φροντίζουν να μου υπενθυμίζουν κάθε μέρα όλα όσα είναι σημαντικά και τείνω να τα ξεχνάω.

Πρόκειται για  ένα ημερολόγιο διαφορετικό από όλα τα άλλα. Για καθεμία από 365 μέρες, η η συγγραφέας μας προσφέρει ασκήσεις, συμβουλές, ενορατικές ιδέες και αποστάγματα σοφίας που έχουν σκοπό να μας κρατούν συντονισμένους με το Νόμο της Έλξης.

Το καλό είναι πως ο καθένας μας μπορεί να το ξεκινήσει όποτε θέλει ακόμα και σήμερα! Το βιβλίο είναι οργανωμένο σε ημέρες, χωρίς όμως ημερομηνίες, ώστε να έχει καθένας τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όσες φορές θέλει! Κάθε μέρα, κάθε χρόνο της ζωής του!

Είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να όποιον θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, με καλύτερες προοπτικές, γεμάτη μικρά θαύματα! Διαβάζοντας μία σελίδα το πρωί, ουσιαστικά θέτουμε την πρόθεσή μας για ολόκληρη την ημέρα. Κρατώντας στο νου μας το «μάθημα ζωής» κάθε μέρας, συντονιζόμαστε με το Νόμο της Έλξης και δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε κάθε μέρα να έλκουμε στη ζωή μας αγάπη, χαρά, ευτυχία, αφθονία… Όλες τις ευλογίες του ουρανού!

Αναζητήστε το συγκεκριμένο βιβλίο με τα υπέροχα καθημερινά μαθήματα ζωής, που θα σας αφυπνίσουν και θα σας κρατήσουν σε αρμονία με το Νόμο της Έλξης!

Μπορείτε να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή εδώ!

Ένα βιβλίο που μου άρεσε πάρα πολύ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!

Καλή ανάγνωση!

Μέχρι την επόμενη μας βιβλιο- πρόταση σας γλυκοφιλώ!
Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσεις! Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.