Διαβάσαμε: Καν’το να συμβεί τώρα | Εκδόσεις Κλειδάριθμος

256

Διαβάσαμε: Καν’το να συμβεί τώρα | Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Διαβάστε το και η ζωή σας θα βελτιωθεί θεαματικά!Από τη νέα συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου γεννήθηκε ένα αληθινά σπουδαίο βιβλίο αυτογνωσίας, το οποίο στοχεύει στην αφύπνιση της κινητήριας δύναμης που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Η υπόθεση του βιβλίου ♥

ΚΑΝ’ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ!

Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής! Όλα όμως αλλάζουν!

Και σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτή τη στάση ζωής έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και σας αξίζει!

Με τα αποτελεσματικά εργαλεία που θα βρείτε στις σελίδες του, αυτό που θέλετε μπορείτε, με τη δική σας δύναμη, να το κάνετε να συμβεί ΤΩΡΑ!

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!



Ξεκινήστε το και θα συμβεί τώρα ♥

 

Είναι βέβαιο ότι στη ζωή όλων μας υπάρχουν πράγματα που θέλουμε και άλλα που δεν θέλουμε. Οι περισσότεροι ωστόσο έχουμε την τάση να μιλάμε συνεχώς για όσα δεν θέλουμε ή δεν μας αρέσουν στη ζωή μας. Για να προχωρήσουμε όμως στη διαδικασία της Αλλαγής, ώστε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα, χρειάζεται να δώσουμε πολύ περισσότερη ενέργεια (μιλώντας και εστιάζοντας με συναίσθηση) σε όσα θέλουμε.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο επιτυγχάνουμε να μειώσουμε την αντίστοιχη ενέργεια όσων δεν μας αρέσουν, αλλά δίνοντας έμφαση στις επιθυμίες μας και εκφράζοντας πώς θα θέλαμε να εξελιχθεί η ζωή μας, ξεκινά σταδιακά να αλλάζει και η ισορροπία των δονήσεών μας και αρχίζουμε να νιώθουμε όλο και περισσότερο αυτά που λέμε.

Ο Νόμος της Έλξης ανταποκρίνεται στις δονήσεις που εκπέμπουμε και η ταυτότητα των δονήσεών μας βρίσκεται στις σκέψεις μας και στο πώς ακριβώς νιώθουμε! Είδατε πόσο απλά είναι τα πράγματα; Μπορεί βέβαια κάποιοι από εσάς να θεωρούν πως δεν είναι τόσο εύκολο να μετατοπίσουν τη σκέψη και κατ’ επέκταση τον τρόπο που αισθάνονται για κάποια πράγματα στη ζωή τους. Κανένας όμως δεν χρειάζεται να νιώθει άσχημα γι’ αυτό, ούτε και να απογοητεύεται, επειδή –για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς– όλοι μας πάνω κάτω κάπως έτσι νιώθαμε τουλάχιστον στην αρχή της Αλλαγής.

Δείτε εδώ άλλες προτάσεις μας για βιβλία ενηλίκων!

Γι’ αυτό και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλει να μοιραστεί μαζί μας τον πιο απλό, πρακτικό αλλά και πολύ αποδοτικό τρόπο προκειμένου να μπούμε όλοι μας στη διαδικασία της Αλλαγής και να τα καταφέρουμε. Όλοι. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι.

Κάθε φορά, λοιπόν, που η σκέψη σας κατευθύνεται σε κάτι που δεν θέλετε στη ζωή σας, κάντε μια συνειδητή παύση και πείτε στον εαυτό σας: «Εντάξει, ξέρω καλά τι είναι αυτό που δεν θέλω!» και αμέσως μετά αντιστρέψτε τη ροή της σκέψης σας προσανατολίζοντάς τη στην απάντηση του εξής ερωτήματος: «Τι είναι όμως αυτό που θέλω;»

Την απάντηση θα τη δώσει πηγαία ο ίδιος ο εαυτός σας και αμέσως θα διαπιστώσετε πως θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο όμορφα –και αυτό σημαίνει πως αρχίζει να αλλάζει και η δόνηση που εκπέμπετε!

Δεν είναι πολύ απλό;

Αποκτήστε το εδώ σε προνομιακή τιμή

Μέχρι την επόμενη μας βιβλιο- πρόταση σας γλυκοφιλώ!




Διαβάσαμε: Καν’το να συμβεί τώρα | Εκδόσεις Κλειδάριθμος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.