Αυτή είναι η ελληνική εταιρία makeup & skincare προϊόντων που βραβεύτηκε

143

Αυτή είναι η ελληνική εταιρία makeup & skincare προϊόντων που βραβεύτηκε

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας βράβευσε τις 12 πιο δυναμικές ελληνικές εταιρίες σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14 Ιανουαρίου 2020. Η DUST+CREAM κέρδισε χάρη στο πετυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο το βραβείο Αναπτυσσόμενης Μικρής-Μεσαίας Επιχείρησης. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Π.τ.Δ. κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Το βραβείο για την DUST+CREAM παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Λέανδρος Καρακατσάνης.Από την ίδρυσή της το 2012 και το πρώτο κατάστημα στην Καλαμάτα, η DUST+CREAM έχει αποδείξει τη δυναμική και την ικανότητά της να διακρίνεται τόσο στα προϊόντα ομορφιάς, όσο και στην επιχειρηματικότητα. Μέσα σε 8 μόλις χρόνια, η δυναμική ελληνική εταιρία προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο κι εκτεταμένο δίκτυο 76 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο κι εξυπηρετεί περισσότερους από 10.000 πελάτες ημερησίως.

Η DUST+CREAM διατηρεί δική της υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα με πιστοποίηση ISO 22716:2007 κι επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την καινοτομία. Υπηρετώντας με συνέπεια το όραμα να καταστεί η κορυφαία ελληνική εταιρία προϊόντων ομορφιάς, έχει επιλέξει μια δυναμική ομάδα συνεργατών με κορυφαία γνώση κι εξειδίκευση, η οποία υποστηρίζεται από συνεχή εκπαίδευση κι επιμόρφωση.


Σε συνέχεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η DUST+CREAM πραγματοποιεί πλέον σταθερά βήματα προς την κατάκτηση του επόμενου στόχου της, αυτού της εξαγωγικής δραστηριότητας. Το πρώτο βήμα έγινε με τη λειτουργία τοn Σεπτέμβριο του 2019 του καταστήματος στην Κύπρο, στην πόλη της Λεμεσού, ενώ το δεύτερο και ιδιαίτερα σημαντικό με την ένταξη της εταιρίας στο παγκόσμια δίκτυο της Endeavor.

Η DUST+CREAM, με 76 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και προσεγμένη online παρουσία στη διεύθυνση www.dustandcream.gr, κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο των cosmetics και στην προτίμηση των καταναλωτών. Ακολουθώντας τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Info:

www.dustandcream.gr

τηλ. 2310 689499

https://www.instagram.com/dustandcream/

https://twitter.com/Dustandcream

https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece

 

 

Βρείτε υπέροχα προϊόντα ομορφιάς εδώ

Διαβάστε ακόμη: Μυστικά μακιγιάζ για να φαίνεστε νεότερη!Αυτή είναι η ελληνική εταιρία makeup & skincare προϊόντων που βραβεύτηκε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.