Η μαγεία να είσαι γονιός – Αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να έχουν δίπλα τους όλοι οι γονείς!

420

 

Η μαγεία να είσαι γονιός: Αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να έχουν δίπλα τους όλοι οι γονείς!

Μια σύγχρονη βίβλος για γονείς του 21ου αιώνα από την ψυχολόγο και οικογενειακή σύμβουλο Hedvig Montgomery «Οι καλοί γονείς δεν γεννιούνται, όμως οι περισσότεροι μπορούν να γίνουν καλοί και, σίγουρα, όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι».

Μια εγκυκλοπαίδεια της παιδικής ηλικίας είναι η νέα σειρά της καταξιωμένης ψυχολόγου Hedvig Montgomery από τη Νορβηγία με ειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στην οικογενειακή συμβουλευτική, τη θεραπεία ζεύγους και την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων, η οποία προσφέρει μια σανίδα σωτηρίας για τους γονείς που πασχίζουν να συμβαδίσουν με το παιδί τους. καθώς αυτό μεγαλώνει και αλλάζει. Η αρχή γίνεται με τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς Η μαγεία να είσαι γονιός και Η εποχή των θαυμάτων σε μετάφραση Δέσπως Παπαγρηγοράκη.

Τα βιβλία της σειράς φιλοδοξούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο εργαλείο στους γονείς του σήμερα και να προσφέρουν, με ξεκάθαρο και προσιτό τρόπο, μέσα από επτά βήματα κάθε φορά, μια βαθιά κατανόηση της παιδικής συμπεριφοράς. Σκοπός των βιβλίων δεν είναι να δημιουργήσει τους τέλειους γονείς, αλλά ασφαλείς, ανεξάρτητους και ευτυχισμένους ανθρώπους που να μπορούν να ενσωματωθούν αρμονικά στην κοινωνία.

♥ Χάρισε μας ένα like 

Ύστερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην οικογενειακή συμβουλευτική, για ένα πράγμα είναι απολύτως σίγουρη η Hedvig Montgomery. Όλοι θέλουμε να είμαστε καλοί γονείς και όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Ωστόσο, κάνουμε λάθη. Δεν ξέρουμε πάντα ποιος είναι ο σωστός δρόμος και οι περισσότεροι έχουμε τις ίδιες απορίες και τις ίδιες ανησυχίες. Σκοπός της συγγραφέα είναι αυτά τα βιβλία να βοηθήσουν τους γονείς να ασκηθούν και να μάθουν να διατηρούν την ψυχραιμία που είναι απαραίτητη για τον έλεγχο δύσκολων καταστάσεων, οι οποίες σίγουρα θα προκύψουν.

Κανένας γονιός δεν είναι αλάνθαστος και η Hedvig Montgomery συνοψίζει ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη ανά ηλικιακή ομάδα. Μέσα από τη σειρά αυτή των βιβλίων, λέει η ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος γονέων και συγγραφέας Χριστίνα Ρασιδάκη η οποία έχει επιμεληθεί και προλογίζει τα βιβλία, η συγγραφέας έρχεται με αγάπη για τα παιδιά, ανθρωπιά και κατανόηση για τους γονείς να δώσει σημαντικές οδηγίες και συμβουλές, που θα τους στηρίξουν στο μακρύ αυτό έργο ανατροφής και αλληλεπίδρασης που κρατά είκοσι και πλέον χρόνια.

Η μαγεία να είσαι γονιός


Επτά βήματα για να αναπτύξετε έναν υγιή και δυνατό δεσμό με το παιδί σας που θα κρατήσει για πάντα.

Ο εισαγωγικός τόμος της σειράς εξετάζει τον γονεϊκό ρόλο σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς και τις στρατηγικές που μπορούν να υιοθετήσουν ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά του παιδιού τους. Βοηθάει τους γονείς να ξεφύγουν από τις ενοχές και να αποδεχτούν ότι τα λάθη είναι αναπόφευκτα.

Το επτά απαραίτητα βήματα που προτείνει η συγγραφέας είναι:

  • Η ανάπτυξη του συναισθηματικού δεσμού ανάμεσα στο παιδί και τους γονείς
  • Η κατανόηση των συναισθημάτων του παιδιού και η σωστή αντίδραση του γονιού σε εκδηλώσεις έντονων συναισθημάτων
  • Η πολύτιμη ελευθερία που χρειάζονται τα παιδιά
  • Συμβουλές όταν όλα πάνε στραβά
  • Η σχέση των γονιών μετά την απόκτηση του παιδιού, πώς να σώσουν τη σχέση τους και την οικογένειά τους
  • Όρια και συνέπειες
  • Πώς να δουλεύουν οι ίδιοι οι γονείς με τον εαυτό τους

Αποκτήστε το εδώ σε προνομιακή τιμή!

Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας στο facebook

Η μπεστ σέλερ σειρά «Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα», που αναμένεται μέχρι στιγμής να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 23 γλώσσες, περιλαμβάνει πέντε συνολικά τόμους και είναι ιδανική για ανθρώπους που ετοιμάζονται να αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο του γονέα, καθώς θα τους συνοδεύσει στην ανατροφή του παιδιού τους από τις πρώτες ανάσες του μέχρι την εφηβεία του.

Βρείτε εδώ τον 2ο τόμο της σειράς : Η εποχή των θαυμάτων

Ετοιμάζονται οι τρεις επόμενοι τόμοι της σειράς:

  • Μαθαίνω τον κόσμο παίζοντας (2-6 ετών) – άνοιξη 2020
  • Συγκροτώντας ταυτότητα (6-12 ετών) – φθινόπωρο 2020
  • Εφηβεία: Η πορεία προς την ανεξαρτησία (από 13 ετών) – άνοιξη 2021

Δείτε  τις υπόλοιπες προτάσεις μας για ενήλικες εδώ!

Μέχρι την επόμενη μας βιβλίο πρόταση σας γλυκοφιλώ!

Αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να έχουν δίπλα τους όλοι οι γονείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.