Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης – Μέρα 14η – Feisty pets

983Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης – Μέρα 14η – Feisty pets

My Advent calendar #day14

Όπως ήδη ξέρετε φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισα να σας έχω κάθε μέρα μαζί μου στις ετοιμασίες μας! Για αυτό και δημιούργησα ένα διαφορετικό Αdvent Calendar! Πάμε λοιπόν να σας δείξω την #Day14 και να σας πω για την μέρα που υιοθετήσαμε στο σπίτι μας ένα Feisty pets!

Αλήθεια εσείς γνωρίζετε τι είναι τα Feisty pets?

♥ Χάρισε μας ένα like 

Τα Feisty Pets είναι τα μοναδικά υπέροχα χνουδωτά ζωάκια από την ΑS Company! Είναι τόσο γλυκούλια μα κατά βάθος είναι και τα πιο ζόρικα τυπάκια! Αν τολμήσεις να πιέσεις το κεφάλι τους, θα δεις πως αλλάζουν και σου δείχνουν τα δοντάκια τους!

Στη συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορούν πολλά ζωάκια, και φυσικά το καθένα έχει το δικό του, μοναδικό χαρακτήρα!

Το δικό μας είναι αυτό είναι το μεσαίο και είναι το πιο γλυκό αρκουδάκι που υπάρχει! Έχει πάρει ήδη τη θέση του στο προσκέφαλο του κρεβατιού της Νεφέλης! Αλίμονο σε όποιον πάει να την ενοχλήσει! Τότε δείχνει στη στιγμή τα δόντια του και κάθε κίνδυνος απομακρύνεται!

Έτσι, η κόρη μου έχει έναν ακόμη λόγο για να κοιμάται ήσυχη το βράδυ! Γιατί έχει δίπλα της τον πιο καλό φύλακα- φρουρό! Για τη φοβία της Νεφέλης στο σκοτάδι και πως την αντιμετωπίσαμε σας είχα μιλήσει εδώ!

Λοιπόν, πώς σας φάνηκε ο νέος μας φίλος; Τα παιδιά μου το αγάπησαν τόσο πολύ, που σκέφτομαι να το δωρίσω αυτά τα Χριστούγεννα σε οποία γνωστά παιδάκια έχω! Αααα και μην ξεχάσω! Ψάχνουμε όνομα για το νέο μας φίλο! Μήπως έχετε κάποια ιδέα;

Ραντεβού αύριο, με τις ετοιμασίες – δραστηριότητες που κάνουμε την 15η μέρα μας!

Μέχρι τότε σας γλυκοφιλώ!

Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας στο facebook
για να ενημερώνεστε ή να μοιράζεστε μαζί μας τις δικές σας ιδέες και σκέψεις!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις προηγούμενες μέρες μας εδώ!

Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης – Μέρα 14η – Feisty petsΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.