#ΜΑΜΑ αυτό το ημερολόγιο του 2019, πρέπει να το πάρεις οπωσδήποτε!

1481#ΜΑΜΑ αυτό το ημερολόγιο του 2019, πρέπει να το πάρεις οπωσδήποτε!

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως για τη νέα χρονιά έχω ετοιμάσει κάτι ειδικά για σένα; Όχι μόνη μου φυσικά, αλλά με βοήθεια από άλλες αξιόλογες μαμάδες -bloggers και τις αγαπημένες μου εκδόσεις Μίνωας! 12 μαμάδες bloggers, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και ετοιμάσαμε ένα υπέροχο ημερήσιο ημερολόγιο, γεμάτο με δημιουργικές ιδέες για όλες τις μαμάδες!

Το νέο ημερήσιο ημερολόγιο του 2019 για την #ΜΑΜΑ  μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας! Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια από 12 μαμάδες-bloggers μέσα από το οποίο μοιραζόμαστε φρέσκες ιδέες, προτάσεις και σκέψεις. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε την καθημερινότητα με τα παιδιά μας ακόμη πιο όμορφη, όλο το 2019. Ένα δώρο από #ΜΑΜΑ σε #ΜΑΜΑ…

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως το αγαπημένο αυτό ημερολόγιο στο οποίο συμμετείχα με χαρά, είναι για καλό σκοπό! Τα έσοδα από τη συγγραφή των κειμένων όλων των bloggers, θα διατεθούν στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία @library4all_ για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

♥ Χάρισε μας ένα like 

Τι είναι όμως το Library4all?


Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει ένα ιερό σκοπό: να ενημερώνεται για τις ελλείψεις στις βιβλιοθήκες των σχολείων και να προσπαθεί να τις καλύψει. Να μην αφήσει κανένα σχολείο χωρίς ενημερωμένη βιβλιοθήκη. Να κάνει δηλαδή ο,τι το κράτος δεν θέλει και δεν μπορεί. Βοηθοί του σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια είναι και ο απλός κόσμος ο οποίος χαρίζει στο Library 4 All όσα βιβλία έχει σε καλή κατάσταση και δεν θα τα χρειάζεται άλλο.

Έτσι όλες οι bloggers βάλαμε τα δυνατά μας για δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μέσα στις σελίδες του ημερολογίου μοιραζόμαστε μαζί σου τις πιο δημιουργικές μας ιδέες για να κάνεις τις ημέρες σου ακόμα πιο όμορφες και ξεχωριστές! Τις δικές μου ιδέες – προτάσεις θα τις βρεις σε έναν από τους αγαπημένους μου μήνες! Τον μήνα των γενεθλίων μου, τον  Ιούνη! Οπότε όπως καταλαβαίνεις οι προτάσεις μου θα είναι άκρως καλοκαιρινές! Εύχομαι να το αγαπήσεις όσο και εγώ και να στηρίξεις αυτήν την προσπάθεια μας! Εξάλλου μην ξεχνάς πώς είναι για καλό σκοπό!


“Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας ένα απίθανο ημερήσιο ημερολόγιο αποκλειστικά για μαμάδες για το 2019. Πρόκειται για μια συλλογική σύμπραξη καθώς 12 μαμάδες-bloggers μοιράζονται ιδέες και σκέψεις ώστε όλο το 2019 η καθημερινότητα με τα παιδιά να γίνει ακόμα πιο όμορφη! Από μαμάδες για μαμάδες λοιπόν! Οι bloggers παραχωρούν τα έσοδα από τη συγγραφή των κειμένων στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.”

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Χριστίνα Αποστολίδη www.cretamums.gr 

Κλειώ Γεωργιάδη www.neraideskaidrakoi.gr

Ζήνα Ζαχαράκη www.efzincreations.com

Μάγδα Ζήνδρου www.kathemeragoneis.com

Ασπασία Κάντα www.mylovablebaby.com

Ζωή Κατσάτου http://mamamiapetounia.blogspot.com/

Γεωργία Λαμπριανίδη www.4seasonswithgeo.com

Μαρία Λιόντου www.mommyjammi.gr

Έλενα Μητρόπαπα https://busymamascornergr.blogspot.com/

Γιούλη Μπούζα https://paixnidaki.com/

Αλεξάνδρα Παπαδάκη www.likemotherlikedaughterblog.com

Μαρία Σταμάτη https://christinamyprincess.wordpress.com/

Ξέρω πώς είναι λίγο νωρίς για τα ημερολόγια για αυτό θα στο θυμίσω ξανά, γύρω στα μέσα Δεκέμβρη! Φέτος μπορείς να γίνεις και εσύ αρωγός στην προσπάθειά μας!

Μέχρι την επόμενη φορά σας γλυκοφιλώ 
Κλειώ

#ΜΑΜΑ αυτό το ημερολόγιο του 2019, πρέπει να το πάρεις οπωσδήποτε!ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.