Γνωρίσαμε τα βιβλία STEM από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

1612Γνωρίσαμε τα βιβλία STEM από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Φέτος το καλοκαίρι, στις διακοπές μας, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τα βιβλία STEM από τις εκδόσεις Ψυχογιός! Σκοπός των βιβλίων αυτών που ξεχωρίζουν για την προσεγμένη εικονογράφιση, τη μοντέρνα αισθητική και το καλογραμμένο κείμενο είναι να εισάγουν τα παιδιά στη μαγεία της μάθησης μέσα από ένα διαδραστικό και άκρως ψυχαγωγικό τρόπο.

Τι είναι όμως η εκπαίδευση STEM; Το STEM είναι τα αρχικά από τις λέξεις Science, Technology, Engineering, Mathematics (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά)! Το STEM είναι ένα ολόκληρο σύστημα εκπαίδευσης με το οποίο τα παιδιά εισάγονται βιωματικά στις φυσικές επιστήμες , αντιλαμβάνονται τη χρησιμότητα των μηχανών, τα μαθηματικά γίνονται πιο ελκυστικά γι αυτά και μαθαίνουν να αναζητούν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα από πολύ μικρή ηλικία.

Το STEM παρέχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την επιστήμη, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την τεχνολογία.

♥ Χάρισε μας ένα like 

1 . STEM Τεχνολογία (βιβλίο δραστηριοτήτων)

Ένα βιβλίο που προσφέρει στα παιδιά μια υπέροχη μύηση στον συναρπαστικό κόσμο της Τεχνολογίας. Η Τεχνολογία που αποτελεί την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης με σκοπό την βελτίωση των πραγμάτων γύρω μας. Οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν πολλά για για την τεχνολογία µέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

2 . STEM Μαθηματικά (βιβλίο δραστηριοτήτων)

Τα μαθηματικά αποτελούν μεγάλο μέρος της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής. Τα μικρά παιδιά θα ανακαλύψουν πολλά για τα μαθηματικά διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας.

Μπορείτε να πάρετε τα βιβλία μαζί σας σε εκδρομές ή βόλτα, έτσι ώστε τα παιδιά να απασχοληθούν μόνα τους. Ακόμη, είναι ιδανική ιδέα για να μπορέσουν να απασχολήσουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο ή τα ήσυχα μεσημέρια του καλοκαιριού! Μπορείτε να το δείτε εδώ!

Σπαζοκεφαλιές, λαβύρινθοι, διαφορές, χρωμάτισμα, κρυπτόλεξα, ζωγραφική/σκιτσάρισμα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες των βιβλίων. Εκτός όμως, από τις δραστηριότητες που περιέχονται σε κάθε βιβλίο, καλό είναι να βοηθήσετε τα παιδιά σας να διαβάσουν και να καταλάβουν αυτά που γράφουν τα βιβλία για το κάθε θέμα έτσι ώστε για να αποκτήσουν καινούριες πολύτιμες γνώσεις. Τα συγκεκριμένα βιβλία, απευθύνονται τόσο σε αγόρια όσο και κορίτσια των τάξεων του δημοτικού σχολείου (8+) και έχουν πολύ ενδιαφέρον!

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης τα :

STEM Μηχανική (βιβλίο δραστηριοτήτων)

STEM Επιστήμη (βιβλίο δραστηριοτήτων)

Σίγουρα οι εκδόσεις Ψυχογιός με τη σειρά αυτή βοηθάει να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας από νωρίς την την αγάπη για τους επιστηµονικούς κλάδους STEM και θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να αναπτύξουν ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Είμαι σίγουρη πως τα παιδιά θα τα βρουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα! Τα βιβλία αυτά είναι πολύ οικονομικά και αξίζει να τα αγοράσετε ή να τα επιλέξετε ως ένα ένα διαφορετικό δώρο για τους αγαπημένους σας!

Σας φιλώ γλυκά

Κλειώ

Γνωρίσαμε τα βιβλία STEM από τις εκδόσεις Ψυχογιός!ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.