Παραμύθι με όνομα! Ένα από τα καλύτερα δώρα που έχουμε πάρει!

1896Παραμύθι με όνομα! Ένα από τα καλύτερα δώρα που έχουμε πάρει!

Τα πήραν στις ονομαστικές τους γιορτή και πραγματικά θεωρώ ότι είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δώρα που έχουνε πάρει! Το Παραμύθι με Όνομα είναι το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα που σχεδιάζεται ειδικά για  καθένα από τα δικά μας παιδιά.

♥ Χάρισε μας ένα like 

Η ιστορία έχει κάπως έτσι: το παιδί χάνει εντελώς ξαφνικά το όνομά του. Θα μπορέσει άραγε να βρει ξανά αυτό το όμορφο όνομα που του έδωσαν όταν βαφτίστηκε; Ποιός το έχει πάρει; Πώς θα λύσει τα μάγια για να το βρει; H απάντηση δεν θα είναι εύκολη! Ο ποντικοευχούλης, που πραγματοποιεί τις επιθυμίες των παιδιών, θα βοηθήσει. Τα ζώα θα δώσουν κάποια στοιχεία. Θα μπορέσει όμως τελικά να λυθεί το μυστήριο;
Μια διασκεδαστική ιστορία που αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με τα γράμματα του ονόματος του παιδιού σας, το φύλο του και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του (μαλλιά, μάτια).

Εσείς γράφετε το όνομα του παιδιού,  επιλέγετε το φύλο του πρωταγωνιστή και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ήρωα, όπως το χρώμα των μαλλιών, ανάλογα με το παιδάκι που θέλετε να το δωρίσετε και η συγγραφέας  μαγικά φτιάχνει ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το παιδί μας! Τόσο απλά αλλά τόσο μοναδικά!  Μπορείτε ακόμα να γράψετε μια προσωπική αφιέρωση η οποία θα αποτελεί μέρος του βιβλίου!

Η αλήθεια είναι πώς ο Κωνσταντίνος και η Νεφέλη πρώτη φορά πήραν τόσο προσωποποιημένο δώρο και πραγματικά ενθουσιάστηκαν! Διάβαζαν ξανά και ξανά τα παραμύθια τους, που είχαν ως ήρωες τους ίδιους τους τους εαυτούς! Αυτό τους εντυπωσίασε πραγματικά! Πώς δηλαδή κάποιος που δεν τους ξέρει έφτιαξε ένα παραμύθι μόνο για αυτούς!

Πραγματικά αυτή νομίζω πώς είναι η μαγεία του συγκεκριμένου δώρου! Πώς είναι προσωποποιημένο για το δικό μας παιδί! Το Παραμύθι με Όνομα μας προσφέρει την δυνατότητα να βάλουμε το παιδί μας μέσα στο παραμύθι και να νοιώσει πρωταγωνιστής δίνοντας του επιπλέον κίνητρα για να ανακαλύψει και να μάθει.

 

Τέλος, είναι γραμμένο και εικονογραφημένο από παιδοψυχολόγο που συνεργάζεται με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας επί σειρά ετών. Έτσι, είναι ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για να βοηθήσει τα παιδιά με απλό και διασκεδαστικό τρόπο να μάθουν τα γράμματα και να αποκτήσουν φωνολογική ενημερότητα, μια απαραίτητη δεξιότητα για την κατάκτηση της ανάγνωσης και της γραφής, να γνωρίσουν τα σχήματα, τα χρώματα και τα ζώα, να εξασκηθούν στην ανάγνωση, να ακονίσουν το μυαλό τους λύνοντας γρίφους και να κατανοήσουν την μοναδικότητα του ονόματός τους και κατά συνέπεια την δική τους μοναδικότητα, που αποτελεί θεμέλιο λίθο για την δημιουργία μιας θετικής αυτοεκτίμησης.

Αυτό είναι το Παραμύθι με Όνομα, φτιαγμένο με αγάπη και προσεγμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια! Για αυτό και έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ με αυτό το παραμύθι και πραγματικά θέλω να τα χαρίσω σε όποιο παιδάκι γνωρίζω…

Βρείτε λοιπόν και εσείς έναν λόγο και χαρίστε στα παιδάκια που αγαπάτε το πιο προσωποποιημένο και ξεχωριστό δώρο με πρωταγωνιστές τους ίδιους! Σίγουρα θα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο διαχρονικά δώρα που έχουνε πάρει!

Σας φιλώ,

Κλειώ

Παραμύθι με όνομα! Ένα από τα καλύτερα δώρα που έχουμε πάρει!1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.