FamFiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια!

755FamFiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια!

ΣΤο FamFiesta (FamilyFiesta) έρχεται να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί, τον έφηβο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT(Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά!‘Eχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, η ομάδα του KIDOT επιχειρεί να προσφέρει  μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο  πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

♥ Χάρισε μας ένα like 

Το Fam Fiesta έρχεται την άνοιξη του 2018 έχοντας ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες των πρώτων γιορτινών συναντήσεων!
Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή των Fam Fiesta είναι η Κυριακή, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας μια μέρα ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση του FamFiesta είναι το  Block 33, ένας χώρος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικός προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση και ελεύθερο parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τις γιορτινές μας Κυριακές αφιερωμένες όλες στην οικογένεια!

 Fam Fiesta
Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018
Τρεις γιορτινές Κυριακές!
Τρεις διαφορετικές θεματικές!
Τρεις συναντήσεις πραγματική fiesta!

  Κυριακή 15/4                                             Κυριακή 13/5                                  Κυριακή 17/6
Μικροί Μάγειρες                       Μικροί Επιστήμονες                                    Μικροί Καλλιτέχνες

Δράσεις των Fam Fiesta:
WelcomeFam Event
Fam Fiesta Workshops
Fam Fiesta Side Events
Fam Fiesta Market
Food & Drinks Corner
Family Fiesta Party

Σε ποιον απευθύνεται;
Το FamFiesta απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, το FamFiesta δίνει την δυνατότητα στους μικρούς φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά event και τα πάρτι λήξης δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!
Κατά την διάρκεια όλων των FamFiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink corner, family market καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες!

Οι διοργανωτές του FamFiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (FamFiestaWorkshops, FamFiestaSideEvents ή/και FamFiestaMarket).

Συμμετέχοντας στα FamFiestaWorkshops, στα FamFiestaSideEvents ή/και στο FamFiestaMarket δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του FamFiestaνα ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στο FamFiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας , αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων!

Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του FamFiesta www.famfiesta.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις παροχές της διοργάνωσης και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής σας!

Πληροφορίες


Κυριακή 15 Απριλίου 2018 (Block 33)

Κυριακή 13 Μαΐου 2018 (Χώρος διεξαγωγής- θα ανακοινωθεί)

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 (Χώρος διεξαγωγής- θα ανακοινωθεί)

Ώρα: 11.00 – 20.00

Δείτε εδώ την εκδήλωση στο fb

FamFiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια!ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.