Οδηγός για Πασχαλινές Λαμπάδες – Προτάσεις & Διαγωνισμοί

2213Οδηγός για Πασχαλινές Λαμπάδες – Προτάσεις & Διαγωνισμοί

Το Πάσχα απέχει μόνο 3 βδομάδες και εγώ έχω ξεκινήσει να ψάχνω για τις λαμπάδες που θα δώσω στα βαφτιστήρια μου και μην σας πω ότι άργησα κιόλας! Ψάχνοντας και προσπαθώντας λοιπόν να βρω τις καλύτερες λαμπάδες που κυκλοφορούν στο internet, ανακάλυψα κάποιους πραγματικούς θησαυρούς! Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να ανακαλύπτεις τόσο όμορφα πράγματα στον τεράστιο διαδικτυακό κόσμο, πόσο μάλλον όταν αυτά προέρχονται από νέους crafters!  Οπότε με μεγάλη μου χαρά, σας παρουσιάζω κάποιες νέες εξαίρετες δημιουργούς!

Απολαύστε τις λαμπάδες τους, δείξτε την αγάπη σας χαρίζοντας τους ένα like και φυσικά πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς μας που τρέχουν σε facebook και instagram (Oι διαγωνισμοί βρίσκονται κάτω από κάθε παρουσίαση του δημιουργού, για να πάρετε μέρος πατήστε μέσα στη φωτογραφία).


Melifluo.workshop


Η  Χαρά, είναι μητέρα δύο υπέροχων αγοριών, ηλικίας 5 και 2 ετών! Μπορεί να έχει σπουδάσει Βιολογία, μπορεί να έχει ένα Διδακτορικό στη Βιολογική Χημεία και να έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο των σπουδών της, ωστόσο πάντα τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιέρωνε στη δημιουργία χειροποίητων κατασκευών! Φύσει δημιουργικός άνθρωπος… προτιμά τις εναλλαγές και αναζητά συνεχώς νέους τρόπους έκφρασης!

Από την ανάγκη της για έκφραση και δημιουργία, γεννήθηκε η ιδέα του melifluo.workshop! Στο melifluo.workshop θα βρείτε ιδιαίτερες και ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες που συνδυάζουν ποιότητα υλικών και εργασίας, φαντασία, μεράκι και αγάπη! Της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα υλικά. Άλλα πετυχαίνουν και άλλα όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι η διέξοδός της καθώς μέσα από τις δημιουργίες της ηρεμεί, χαλαρώνει και γεμίζει!

Η σελίδα της δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και το Μάρτιο του ίδιου έτους έγινε μέλος της ομάδας του Jamjar, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που προβάλλει χειροποίητες δημιουργίες ταλαντούχων χειροτεχνών.

Μπορείτε να την βρείτε και να αγοράσετε τις δημιουργίες της από εδώ:

στο Facebook : Melifluo 

στο Ιnstagram : Melifluoworkshop

στο jamjar: Μelifluoworkshop

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

(κάντε κλικ μέσα στη φωτογραφία)

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΕΔΩ

(κάντε κλικ μέσα στη φωτογραφία)

 

?EASTER GIVEAWAY #4? 1 τυχερός θα κερδίσει μία μοναδική χειροποίητη λαμπάδα “Lucky Star” της φωτογραφίας , δημιουργία του υπέροχου @melifluo.workshop Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό: ?Follow @clio_georgiadi ?Follow @melifluo.workshop ?Tag 3 φίλους σου (πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται αρκεί κάθε φορά να κάνετε tag διαφορετικά ονόματα) ____________________________________ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ?Ο διαγωνισμός λήγει στις 21 Μαρτίου 2018. ?Ο νικητής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει σωστά όλα τα βήματα. ?Το δώρο θα σταλεί από το @melifluo ?Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας. ?Πάρτε μέρος και στον διαγωνισμό που τρέχει ταυτόχρονα στο προφίλ Νεράιδες και Δράκοι, στο facebook #diagonismos #contest #giveaway #giveawaygreece #giveawaygr #διαγωνισμος #eastercandles #instagiveaway #eastergiveaway #handmade #lampades #easter2018 #melifluoworkshop #melifluo #fabric #ppmpom #neraideskaidrakoi #momblogger #lifestyleblogger #mombloggergr #bloggergr #λαμπαδες

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neraides & Drakoi (@clio_georgiadi) στις

 


Dare to dream – crafts, party and more


Η  Μάντυ, είναι μητέρα δύο κοριτσιών και πάντα της άρεσε ότι έχει να κάνει με την διακόσμηση! Στην αρχή ξεκίνησε φτιάχνοντας πράγματα για το σπίτι και ειδικότερα στο παιδικό δωμάτιο. Με τις βαφτίσεις των παιδιών της όμως, άρχισε να κάνει ιδιαίτερες διακοσμήσεις  και συνέχισε με διακοσμητικά Χριστουγέννων, δώρα για τις δασκάλες, γούρια για νεογέννητα κλπ. Από την αρχή του 2018, βλέποντας την μεγάλη απήχηση που είχε από το κοινό, αποφάσισε να το κάνει πιο οργανωμένα!

Για όσες παραγγελίες κάνετε και δώσετε τον κωδικό “Νεράιδες και Δράκοι”, θα έχετε έκπτωση 10%. Μην χάνετε καιρό! Το Πάσχα πλησιάζει!

Μπορείτε να την βρείτε εδώ:

στο Facebook : Dare to dream- Crafts party and more  

και στο Ιnstagram : Daretodream_crafts_events 

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

(κάντε κλικ μέσα στη φωτογραφία)

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΕΔΩ

(κάντε κλικ μέσα στη φωτογραφία)

??EASTER GIVEAWAY #2?? 1 τυχερός θα κερδίσει μία μοναδική χειροποίητη λαμπάδα, όποια επιλέξει απο τη φωτογραφία, δημιουργία του υπέροχου @daretodream_crafts_events Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό: ?Follow @clio_georgiadi ?Follow @daretodream_crafts_events ?Tag 3 φίλους σου (πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται αρκεί κάθε φορά να κάνετε tag διαφορετικά ονόματα) ____________________________________ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ?Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Μαρτίου 2018. ?Ο νικητής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει σωστά όλα τα βήματα. ?Το δώρο θα σταλεί από το dare to dream ?Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας. ?Πάρτε μέρος και στον διαγωνισμό που τρέχει ταυτόχρονα στο προφίλ Νεράιδες και Δράκοι, στο facebook #diagonismos #contest #giveaway #giveawaygreece #giveawaygr #διαγωνισμος #eastercandles #instagiveaway #eastergiveaway #handmade #lampades #easter2018 #daretodream_collection #neraideskaidrakoi #momblogger #lifestyleblogger #mombloggergr #bloggergr #λαμπαδες

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neraides & Drakoi (@clio_georgiadi) στις


Miss poua


 

Η Δήμητρα και η Ελένη είναι φίλες από μικρές! Ασχολούνται εδώ και 10 χρόνια με χειροποίητα είδη. Αρχικά το έκαναν σαν χόμπι και γέμιζαν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο. Στη συνέχεια, βλέποντας πως η προσπάθεια τους είχε απήχηση, η προσπάθεια τους εξελίχθηκε σε κάτι πιο οργανωμένο. Έτσι έγιναν οι miss poua και αγαπάνε πολύ την δημιουργία. Η σελίδα τους περιλαμβάνει κόσμημα, εποχικά είδη όπως γούρια, λαμπάδες και πολλά άλλα! Κάντε μια βόλτα στη σελίδα τους να τα ανακαλύψετε όλα… γιατί οι miss poua δημιουργούνε με αγάπη!

Θα τις βρείτε εδώ:

στο Facebook : Miss poua  

και στο Ιnstagram : miss poua 

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΕΔΩ

(κάντε κλικ μέσα στη φωτογραφία)

??EASTER GIVEAWAY #1?? 1 τυχερός θα κερδίσει τη μοναδική χειροποίητη λαμπάδα της φωτογραφίας δημιουργία των @misspoua Αλήθεια σκέφτεστε τίποτα πιο όμορφο για να χαρίσετε στις νονες σας το πάσχα?? Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό: ?Follow @clio_georgiadi ?Follow @misspoua ?Tag 3 φίλους σου (πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται αρκεί κάθε φορά να κάνετε tag διαφορετικά ονόματα) ____________________________________ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ?Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Μαρτίου 2018. ?Ο νικητής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει σωστά όλα τα βήματα. ?Το δώρο θα σταλεί από τις misspoua ?Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας. #diagonismos #contest #giveaway #giveawaygreece #giveawaygr #διαγωνισμος #eastercandles #instagiveaway #eastergiveaway #handmade #lampades #easter2018 #misspoua #neraideskaidrakoi #momblogger #lifestyleblogger #mombloggergr #bloggergr #λαμπαδες #νονα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neraides & Drakoi (@clio_georgiadi) στις


Shabby mommy


H Μαρία, Shabby Mommy, είναι η μαμά ενός μικρού κοριτσιού (σπορακίου) και βιολόγος / οστεοαρχαιολόγος στο επάγγελμα και blogger. Είναι όμως αθεράπευτα ρομαντική και αιθεροβάμων, λάτρης του shabby και vintage στυλ και καθόλου ρεαλίστρια. Λατρεύει να δημιουργεί πράγματα που δεν υπάρχουν. Οι δημιουργίες της αποπνέουν ένα νοσταλγικό αέρα και έχουν μια τόσο προσωπική Shabby σφραγίδα!

Θα την βρείτε εδώ:

στο blog : www.shabbymommy.com

στο Facebook : Shabby Mommy

και στο Ιnstagram : maria_shabbymommy

Τι λέτε; Σας άρεσαν οι προτάσεις μας; Αν ναι… τότε τρέξτε να πάρετε μέρος στου Διαγωνισμούς μας όσο προλαβαίνετε ακόμη! Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα πασχαλινά άρθρα!

Love 

Κλειώ

  Οδηγός για Πασχαλινές Λαμπάδες – Προτάσεις & ΔιαγωνισμοίΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.