Δωρεάν αποκριάτικες παιδικές δραστηριότητες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

2233

Δωρεάν αποκριάτικες παιδικές δραστηριότητες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζονται αδιάκοπτα και το Φεβρουάριο. Οι εκδηλώσεις, οι οποίες είναι με ελεύθερη είσοδο και ανοιχτές προς όλους, πραγματοποιούνται με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ.  Στόχος των εκδηλώσεων είναι να μετατρέψουν το ΚΠΙΣΝ σε ένα ανοιχτό, ζωντανό χώρο όπου όλοι οι πολίτες έχουν πρόσβαση στις τέχνες, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό, έναν χώρο που προωθεί τη δημιουργικότητα, αλλά και τον διάλογο με το αύριο που ονειρευόμαστε για την πόλη και την κοινωνία μας.

Εμείς ξεχωρίσαμε  εργαστήρια – δραστηριότητες  με αποκριάτικη  διάθεση  αλλά και με ελεύθερη είσοδο, που απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών! Δείτε ποια είναι αυτά και απολαύστε τα!

Το πάρκο των θαυμάτων


Ένα μεγάλο κυνήγι θησαυρού για παιδιά 5-12 ετών και γονείς! Τις Απόκριες το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε ένα πάρκο θαυμάτων με περίεργους χαρακτήρες και πολύχρωμα υλικά. Μέσα από ένα χάρτη τα παιδιά και οι γονείς τους θα ανακαλύψουν στοιχεία εξερευνώντας το πάρκο. Θα παίξουν παιχνίδια, θα χορέψουν, θα συνομιλήσουν με διαφορετικούς χαρακτήρες,
θα τραγουδήσουν θα μεταμορφωθούν οι ίδιοι σε ήρωες και θα ζωγραφίσουν κατά μήκος ενός μαγικού μονοπατιού. Μέσα από αυτό το μονοπάτι θα μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται την διαφορετικότητα, θα μάθουν να μεταμορφώνονται και να παρατηρούν λεπτομέρειες του περιβάλλοντος, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με τους γονείς τους σε μια γιορτή θαυμάτων!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Για παιδιά 5-12 ετών και γονείς (έως 80 συμμετοχές ανά ώρα)

Πότε: Κυριακή 11/02 | 10.00-11.15, 11.30-12.45

ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας.


Ψάχνοντας τον Βασιλιά Καρνάβαλο

Τα παιδιά και οι γονείς παίζοντας παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια και αναβιώνοντας έθιμα από όλη την Ελλάδα, προσπαθούν να βρουν τον βασιλιά Καρνάβαλο και να τον φέρουν πίσω. Κι αν τα καταφέρουν, εκείνος τους επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Πότε: Κυριακή 18/02 | 11.00-14.00

Έως 20 οικογένειες ανά ώρα με προεγγραφή εδώ 

Δωρεάν αποκριάτικες παιδικές δραστηριότητες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.