1st KIDOT Festival (30/9-10/1)

1781

1st KIDOT Festival (30/9-10/1)

Τώρα η Θεσσαλονίκη, αποκτά το δικό της παιδικό Φεστιβάλ!

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!

Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας, θεατρικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, εκμάθηση ξένων γλωσσών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, yogaκαι αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική και εργαστήρια δημιουργίας comicκαι manga, απτικοί χάρτες και τραγούδια στη νοηματική, δωμάτια απόδρασης, επιτραπέζια extralarge, clownshow και super ήρωες είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ντύνουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά διήμερα της Θεσσαλονίκης!

Το 1stKIDOTFestival απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών μιας και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα για παιδιά από την βρεφική  μέχρι και την εφηβική ηλικία ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και παιδιών καθώς και workshopαποκλειστικά για ενηλίκους!LegoAcademies, παιχνίδια με ρομπότ, σχολές γονέων, βρεφικό μασάζ, babywearingκαι χορός για γονείς μαζί με τα παιδιά,προσκαλούν τους μεγαλύτερους επισκέπτες να πάρουν και αυτοί μέρος στις εκπαιδευτικές δράσεις τουKIDOT!

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις. Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/989vBz και επιλέγοντας την ηλικία του KIDOTεπισκέπτη μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες δράσεις  και να δηλώστε και εσείς συμμετοχή στο 1stKIDOTFestival!

Τα KIDOTWorkshops και τα Side Events πλαισιώνονται από ενημερωτικές ομιλίες καθώς και έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων που απευθύνονται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές συναφών σχολών αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα και τάσεις γύρω από το παιδί και τον έφηβο και να γνωρίσουν πληθώρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στη πόλη προσφέροντας υπηρεσίες σε ολόκληρη την οικογένεια.

Παράλληλα, το Food&DrinksCorner προσφέρει γευστικά διαλείμματα και στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες  ολοκληρώνοντας με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη διήμερη αυτή γιορτή!

Δράσεις του 1st KIDOT Festival :

KIDOT Workshops

KIDOT Talks &Ανοιχτές Συζητήσεις

KIDOT Market & Expo Υπηρεσιών

Food & Drinks Corner

Side Events

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του KIDOTFestival (www.kidotfestival.com), και δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για κάθε μία από τις δράσεις του 1stKIDOTFestival και ενημερωθείτε για όσα πρόκειται να συμβούν σε αυτή την μεγάλη διήμερη γιορτή!


ΠροσοχήΠροσοχή
Όλες οι δραστηριότητες με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων “ανοίγουν” μισή ώρα πριν την έναρξη των δράσεών τους!Έτσι, όσα KIDOTακια έχετε κάνει ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής πρέπει να είστε στο χώρο διεξαγωγής της δράσης για να παραλάβετε το μηδενικό εισιτήριό σας!Γρήγορα όμως! 10 λεπτά πριν ακυρώνονται όλες οι προεγγραφές!

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Όσα KIDOTακια δεν έχετε κάνει ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε εγγραφή στους χώρους διεξαγωγής των δράσεων ή να συμμετέχετε χωρίς προεγγραφή εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις ή ακυρώσεις

♠ Πληροφορίες


Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις.

Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

 

♠ Πληροφορίες χώρου


Δήμος Θεσσαλονίκης

Βασ. Γεωργίου 1Α, 54640 , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 877900

Web: http://www.thessaloniki.gr

 

1st KIDOT Festival (30/9-10/1)
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.